ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

קלצונה פטריות בבאגט

קלצונה פטריות שאפשר להכין בבית ב-10 דקות. מתכון לקלצונה עם פטריות צרובות בחמאה וגבינה שיעשו לכם את הארוחת ערב למיוחדת

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

לפטריות:
20 גרם חמאה
4 פטריות פורטובלו גדולות או 5 קטנות
כף טימין טרי
רבע כפית כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
למלית:
פטריות צרובות שהכנו מראש
100 גרם מוצרלה
כף קוטג׳
קורט מלח
קורט פלפל שחור
להגשה:
20 גרם גבינת פרמז'ן
שום קונפי - למתכון לחצו כאן

אופן הכנה:

לפני שמתחילים להכין קלצונה פטריות בבאגט מחממים תנור ל-160 מעלות.
על מחבת חמה זורקים חמאה, פטריות פרוסות, טימין מלח ופלפל.
צורבים היטב עד לאידוי הנוזלים וספיגת החמאה בפטריות.
מעבירים לקערה את הפטריות הצרובות, מוסיפים לקערה מוצרלה, קוטג׳, מלח, פלפל ומערבבים היטב.
פותחים את הבאגט בצורת סירה ומהדקים היטב את הדפנות.
ממלאים ביד רחבה את הבאגט במלית.
מכניסים לתנור למשך 15 דק׳ (חברים תמיד לבדוק דופק! כל תנור והקריזות שלו)
ברגע שהבאגט שחום והגבינה נמסה מוציאים.
מגרדים פרמז׳ן על הבאגט החם ומניחים שיני שום קונפי.
חותכים עם סכין גדולה ובתאבון!

קבלו קלצונה פלפלים קלויים בבאגט

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן קלצונה פטריות בבאגט? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת ערב? כל המתכונים שלי לארוחת ערב מחכים לכם ממש פה.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך