ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

שום קונפי ביתי קל וטעים

לא תאמינו כמה קל ופשוט להכין שום קונפי כמו של מסעדות בבית! מהרגע שתכינו פעם אחת תהיה לכם צנצנת קבוע במקרר שתשדרג לכם כל מתכון
דירוג מתכון
0.0/5

מצרכים:

10 ראשי שום
10 ענפי טימין
2 ענפי רוזמרין
שמן זית עד לכיסוי

אופן ההכנה:

בסיר קטן, מניחים את שיני השום הקלופות, עשבי תיבול ומכסים בשמן זית.
מדליקים על האש הכי נמוכה ומבשלים במשך שעה ורבע מרגע הרתיחה – שימו לב רתיחה עדינה עם בועות קטנטנות.
לאחר הבישול עושים טסט עם סכין נועצים את שן השום הכי גדולה בסיר אם היא מחליקה מלהב הסכין סימן שמוכן.
מצננים במשך 30 דק׳ לאחר מכן מעבירים לצנצנת מעוקרת ומכסים בשמן הבישול.
את השמן הבישול הנותר שומרים בצנצנת נפרדת לשימוש בבשרים, דגים ותיבול.
מוכן בתאבון 🫶

רוצים להכין את הקונפי שום בתנור?

חממו תנור ל110 מעלות, והכניסו למשך שעה וחצי בתבנית אפייה או סיר המתאים לתנור.


יש לשמור את השום קונפי במקום חשוך וקריר.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן שום קונפי? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

להכנת רוטב לסלט קיסר בעזרת השום קונפי לחץ כאן

להכנת סלט חצילים טחינה ומיונז בעזרת השום קונפים לחץ כאן

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור