קצת על רובי

ברוכים הבאים לעולם הטעמים שלי !

רובי מיכאל

שף בלוגר

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי… כנראה שירשנו את החוש מסבתי ג‘מילה מיכאל ז“ל שהייתה הטבחית של ראש הממשלה דאז לוי אשכול.
זה התחיל בתקופת הסגר (קורונה), התחלתי להכין אוכל בבית, לתעד, לצלם ולהעלות ברשתות החברתיות.
התגובות שקיבלתי היו אסטרונומיות ובתוך שישה חודשים עקבו אחרי כ-250 אלף עוקבים בטיק טוק ונוספו עוד כ-50 אלף עוקבים לאינסטגרם הקיים.
בתחילת הדרך לא למדתי באופן מקצועי, כל מה שידעתי במטבח למדתי מהבית, מהקריירה העסקית, ניסויים
וטעיות והמון המון טעימות.
במאי 2022 סיימתי קורס פיצה מאסטר בתחנת הקמח Casillo בדרום איטליה.
באוגוסט 2022 סיימתי לימודי בישול מקצועי בבית הספר בישולים.
בנובמבר 2022 סיימתי קורס לחם ואפייה מקצועי בבית הספר בישולים.
ביולי 2023 סיימתי קורס קונדיטוריה בבית הספר בישולים.
באוגוסט 2023 סיימתי קורס שוקולטייר בבית הספר בישולים.

בעשר השנים האחרונות יצאתי ליותר מ-50 גיחות לחו“ל, בהן ביקרתי במסעדות מישלן ושף הטובות בעולם,
מסעדות ודוכני רחוב ואף התארחתי בבתים של מקומיים וטעמתי אוכל מסורתי ואותנטי.
מאז שאני זוכר את עצמי אוכל זה אהבה, תענוג והנאה, אין מאושר ממני להתעסק בתחום ולהפיץ את הידע שלי
לכולם.
אתם מוזמנים להכין, לתעד, לשתף אותי ולשאול שאלות אני זמין באינסגרם.

קצת על העבר העסקי שלי

בשנת 2013 ,כנער צעיר ונמרץ פתחתי את מעבדת הסמארטפונים ”רובי פון“.
בשנת 2016 הקמתי את רשת ההמבורגרים בורגר מרקט.
בין השאר הייתי מבעליו של הבר הירושלמי Monaco ושל המזללה- באגט הקסטל.
במרץ 2020 העברתי את כל מניות העסקים שהיו בבעלותי, לקחתי פסק זמן של חצי שנה ובספטמבר 2020
פתחתי את עמוד הטיקטוק שלי ומשם הכל היסטוריה.

רובי בכותרות

צפו בכתבות וראיונות עם רובי

בלוגר האוכל רובי מיכאל משתף את גולשי ערוץ 7 במתכון לסירות חציל יפות וטעימות במיוחד

היישר מהעיר בארי שבדרום איטליה, מגיע המתכון למאפה השמרים הטעים הזה.

מרק אפונענע הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים בסוף החורף הישראלי

רובי מספר על החיים כבלוגר אוכל

מצעד עוגות ראש השנה של ישראל היום צפו עכשיו!

16 שעות ביום בטיקטוק: רובי מיכאל מגיע ל"פה גדול". צפו עכשיו!

עוטף עזה: יצאנו לאכול באחד האזורים היפים בארץ. צפו עכשיו

לרגל יום הזיכרון מתכון של אתי קירמה אמא של יוסי קירמה – חלל צה"ל, לעוגיות שהכי אהב, בשיתוף הבלוגר רובי מיכאל