אופן הכנה:
מחממים תנור על 180 מעלות. מכניסים לתנור חצאי פלפלים לקלייה עד לקבלת צבע חרוך היטב או 2 שורפים אותם היטב על הגז (אפשרי על גזייה מחוץ לבית). מכניסים לקופסא וסוגרים שהאדים לא יברחו למשך 5 דק׳. חותכים באגט בחלקו העליון בצורת תיבה / אמבטיה, מוציאים את הלבן, מהדקים היטב את הדפנות ומרחיבים במעט את נפח הבאגט. פותחים את הקופסא ומתחילים לקלף את הפלפלים. חותכים לריבועים קטנים את הפלפלים ומכניסים לקערה יחד עם מוצרלה, פלפל שחור, מלח, פסטו ומערבבים היטב. ממלאים ביד רחבה את הבאגט שלנו, מניחים מלמעלה את גבינת העיזים ומפזרים אורגנו באחידות. מכניסים לתנור למשך 10 דק׳ (חברים תמיד לבדוק דופק! כל תנור והקריזות שלו) ברגע שהבאגט שחום מוציאים. חותכים עם סכין לרבעים ובתאבון
אהבתם את הקלצונה פלפלים בבגאט? עכשיו קבלו קלצונה פטריות בבאגט
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן קלצונה פלפלים בבגאט? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת ערב? כל המתכונים שלי לארוחת ערב מחכים לכם ממש פה.