ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

קלצונה פלפלים בבגאט

קלצונה בבגאט עם פסטו ופלפלים קלויים טעים בטירוף! מנה כיפית ועשירה שקל להכין והולכת לחמם ולנחם אתכם בחורף הקרוב
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

באגט של סופר
פלפל צהוב / כתום / אדום (2 סה״כ מה שיש)
100 גרם גבינת מוצרלה
חצי כפית שטוחה פלפל שחור
חצי כפית שטוחה מלח

כף גדושה פסטו
מדליוני גבינת עזים
חצי כפית אורגנו יבש

אופן הכנה:

מחממים תנור על 180 מעלות.
מכניסים לתנור חצאי פלפלים לקלייה עד לקבלת צבע חרוך היטב או 2 שורפים אותם היטב על הגז (אפשרי על גזייה מחוץ לבית).
מכניסים לקופסא וסוגרים שהאדים לא יברחו למשך 5 דק׳.
חותכים באגט בחלקו העליון בצורת תיבה / אמבטיה, מוציאים את הלבן, מהדקים היטב את הדפנות ומרחיבים במעט את נפח הבאגט.
פותחים את הקופסא ומתחילים לקלף את הפלפלים.
חותכים לריבועים קטנים את הפלפלים ומכניסים לקערה יחד עם מוצרלה, פלפל שחור, מלח, פסטו ומערבבים היטב.
ממלאים ביד רחבה את הבאגט שלנו, מניחים מלמעלה את גבינת העיזים ומפזרים אורגנו באחידות.
מכניסים לתנור למשך 10 דק׳ (חברים תמיד לבדוק דופק! כל תנור והקריזות שלו) ברגע שהבאגט שחום מוציאים.
חותכים עם סכין לרבעים ובתאבון

אהבתם את הקלצונה פלפלים בבגאט? עכשיו קבלו קלצונה פטריות בבאגט

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן קלצונה פלפלים בבגאט? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת ערב? כל המתכונים שלי לארוחת ערב מחכים לכם ממש פה.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור