אופן הכנה:
בסיר עמוק, על איש בינונית שופכים שמן, זורקים בצל ומשחימים כ-3 דק׳.
מגרדים גזר, מוסיפים פפריקה, פלפל שחור ומערבבים כ-2 דק׳.
מגרדים עגבנייה, מוספים רסק, מים, מלח, לימון, מערבבים היטב, סוגרים עם מכסה למשך 12 דק׳.
מסירים את המכסה, מערבבים במעט ומוסיפים את השעועית.
מבשלים במשך 10 דק׳ נוספת (ללא מכסה) מכבים את האש ונותנים לתבשיל לנוח כ-10 דק׳.
מוכן בתאבון! מומלץ להגיש את השעועית ירוקה ברוטב עגבניות לצד אורז לבן או אורז עם אטריות.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן שעועית ירוקה ברוטב עגבניות? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.