אופן הכנה:
מחממים את השמן וצורבים את הבצל והגזר עד לקבלת צבע שחום.
מוסיפים את האורז ומערבבים היטב עם השמן, עד שהאורז עטוף בשמן והוא רותח (האורז רותח כן)
מוסיפים את המים חמים, מלח, פלפל לבן מיץ לימון ומערבבים היטב.
מביאים לרתיחה ומאותו רגע מורידים לאש בינונית – רתיחה עדינה על בועיות קטנות למשך 10 דק׳ עם מכסה סגור.
לאחר מכן מכבים את האש, מכסים במגבת ואז במכסה ונותנים לאורז לנוח מינימום 15 דק׳.
מוכן, מערבבים היטב ובתאבון
**אם רוצים כמות גדולה יותר פשוט מכפילים כמויות. (על כל 3 כוסות אורז מוסיפים עוד גזר ובצל)
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן אורז לבן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.