אופן הכנה:
כמה נקודות לפני שמתחילים לעבוד עם האורז סושי
כשמתחילים מגע עם האורז תמיד נעשה זאת עם ידיים רטובות אחרת יהיה לכם קשה מאוד לעבוד עם האורז – שימו לצד הקרש חיתוך קערת מים.
כשאנו רוצים לחתוך את הסושי יש לנגב את הסכין בין כל חיתוך במגבת רטובה – שימו לכם מגבת רטובה ונקייה כדי לסלק שאריות אורז שנדבק לסכין.
אם אתם עובדים עם דג נא, חתכו לעצמכם חתיכה והחזירו למקרר את יתר הדג בקופסא אטומה – אין להשאיר דג מחוץ למקרר למשך שעות.
מבקשים מהדגאי לפרוס את הסלמון לפילה דק או חותכים בזהירות בעזרת סכין חדה.
מניחים את פילה הדג בצמוד אחד לשני על אצת נורי.
על הסלמון מניחים מקלות של מלפפון ירוק ומגלגלים הכי מהודק שאפשר.
את הרול סלמון מניחים על אצת נורי נוספת מרופדת באורז של סושי ומגלגלים שנית הכי מהודק שאפשר.
פורסים את הרול לסושי ומניחים במגש.
חותכים את האבוקדו לצורת היפה ביותר שאתם יכולים ומניחים בראש כל סושי (ראו דוגמא בסרטון)
מוכן תהנו!
כל מתכוני הסושי שלי נמצאים כאן – תהנו
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן סושי כמו של מסעדות? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את הרול סושי המיוחד הזה? אתם חייבים לנסות את הניגירי סלמון המעולה הזה!