אופן הכנה:
עם ידיים רטובות ובעזרת מחצלת סושי, יוצרים צינור מרובע מאורז של סושי וחותכים לקוביות בעזרת סכין רטובה.
במחבת עם שמן בגובה 2 ס״מ, על אש בינונית צורבים את האורז עד קבלת צבע זהוב. (להניח רק שהשמן רתח)
מעבירים את האורז לרשת (לא נייר סופג) עבור ניקוז השמן.
במקביל חותכים סלמון טרי לקוביות דקות.
מניחים בצלחת הגשה את קוביות האורז כשהצד המטוגן כלפי מטה, מזלפים ספייסי מיונז באחידות, מניחים את הסלמון מעל, אבוקדו חתוך דק ומפזרים שומשום שחור.
מוכן! בתאבון.
כל מתכוני הסושי שלי נמצאים כאן – תהנו
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן ניגירי סלמון? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את הניגירי סלמון, אתם חייבים לנסות גם את הסביצ'ה סלמון המושלם הזה!