אופן ההכנה:
מחממים סיר עם מים חמים ומלח.
בכלי נוח לטחינה מכניסים את כל מרכיבי הרוטב למעט המים של הפסטה ומלח וטוחנים היטב.
מקלפים וחותכים לקוביות גסות את הפטריות.
מחממים סיר סוטאז על אש בינונית וממיסים את החמאה.
מכניסים את הפטריות יחד עם רבע כפית מלח לסיר.
מיד שהפטריות שתו את החמאה מכניסים את הפסטה למים הרותחים לפי הוראת יצרן.
במקביל מורידים את הפטריות לאש הכי נמוכה.
דקה בדיוק לפני שהפסטה מוכנה, לוקחים חצי כוס מהמים בסיר לכלי של הרוטב וטוחנים היטב עד לאיחוד.
טועמים ומוסיפים מלח לפי הצורך.
מיד מעבירים את הרוטב לפטריות.
מסננים את הפסטה כשהיא מוכנה ומכניסים לסיר גם.
מגבירים לאש הכי גבוהה, מערבבים ומוסיפים פרמזן, מערבבים היטב עד שהפרמזן נטמע ברוטב.
מוכן מעבירים לצלחות ומוסיפים פרמזן מלמעלה
בתאבון!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן פסטה שמנת ערמונים? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואחרי הפסטה שמנת ערמונים, אתם חייבים לנסות את הפסטה עגבניות שרופות