ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

פסטה שמנת ערמונים

פסטה מפנקת ברמות - פסטה שמנת ערמונים! אתם הולכים להתמכר אני מבטיח, רוטב עשיר וקרמי בטירוף של שמנת ערמונים ופיטריות
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

לרוטב:
100 גרם ערמונים קלויים (חבילה)
250 מ״ל שמנת מתוקה / להקפצה (חבילה)
כפית גדושה סוכר
חצי כפית שטוחה פלפל שחור טחון
חצי כפית שטוחה אגוז מוסקט
חצי כוס מהמים של הפסטה
מלח לתיקון אחרי ערבוב המים של הפסטה
לפסטה:
2 פטריות פורטובלו ענקיות
50 גרם חמאה
רבע כפית מלח
300 גרם פסטה איכותית שאוהבים
15 גרם פרמזן (או יותר)

אופן ההכנה:

מחממים סיר עם מים חמים ומלח.
בכלי נוח לטחינה מכניסים את כל מרכיבי הרוטב למעט המים של הפסטה ומלח וטוחנים היטב.
מקלפים וחותכים לקוביות גסות את הפטריות.
מחממים סיר סוטאז על אש בינונית וממיסים את החמאה.
מכניסים את הפטריות יחד עם רבע כפית מלח לסיר.
מיד שהפטריות שתו את החמאה מכניסים את הפסטה למים הרותחים לפי הוראת יצרן.
במקביל מורידים את הפטריות לאש הכי נמוכה.
דקה בדיוק לפני שהפסטה מוכנה, לוקחים חצי כוס מהמים בסיר לכלי של הרוטב וטוחנים היטב עד לאיחוד.
טועמים ומוסיפים מלח לפי הצורך.
מיד מעבירים את הרוטב לפטריות.
מסננים את הפסטה כשהיא מוכנה ומכניסים לסיר גם.
מגבירים לאש הכי גבוהה, מערבבים ומוסיפים פרמזן, מערבבים היטב עד שהפרמזן נטמע ברוטב.
מוכן מעבירים לצלחות ומוסיפים פרמזן מלמעלה
בתאבון!

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן פסטה שמנת ערמונים? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואחרי הפסטה שמנת ערמונים, אתם חייבים לנסות את הפסטה עגבניות שרופות

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור