צפיות: 490

מיני חביתות עגבנייה

מתכון למיני חביתות עגבנייה

מצרכים:

• עגבנייה גדולה
• ביצה
• כף גדושה פירורי לחם
• ½ כפית שטוחה פלפל שחור
• ½ כפית מלח
• ½ כפית אבקת שום
• עלה בצל ירוק

אופן הכנה:

פורסים את העגבניה לטבעות.
בעזרת סכין חורצים ומוציאים את תכולת העגבניה לקערה, את הקצוות קוצצים לקוביות ומוסיפים לקערה (לא זורקים כלום!).
שוברים ביצה, מוסיפים את פירורי הלחם, התבלינים, הבצל ירוק ומערבבים היטב.
במחבת משומנת על אש בינונית, מניחים את הטבעות עגבניה ויוצקים פנימה את הבלילה.
לאחד שקיבלנו צבע שחום הופכים בזהירות.
מוכן! מומלץ להגיש לצד גבינות, ירקות וחמוצים.
אני הגשתי לצד ז׳אז׳יק (ממרח גבינות כורדי).
בתאבון

מה בא לכם לבשל?

דילוג לתוכן