אופן הכנה:
פורסים את העגבניה לטבעות.
בעזרת סכין חורצים ומוציאים את תכולת העגבניה לקערה, את הקצוות קוצצים לקוביות ומוסיפים לקערה (לא זורקים כלום!).
שוברים ביצה, מוסיפים את פירורי הלחם, התבלינים, הבצל ירוק ומערבבים היטב.
במחבת משומנת על אש בינונית, מניחים את הטבעות עגבניה ויוצקים פנימה את הבלילה.
לאחד שקיבלנו צבע שחום הופכים בזהירות.
מוכן! מומלץ להגיש לצד גבינות, ירקות וחמוצים.
אני הגשתי לצד ז׳אז׳יק (ממרח גבינות כורדי).
בתאבון
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן מיני חביתות עגבנייה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את המיני חביתות עגבנייה קבלו מתכון לפיצה פיתה מעולה