אופן הכנה:
מחממים תנור על 180 מעלות.
בקערית נערבב את כל המרכיבים יחד.
את השום נקצוץ דק, נסחט את העגבניה ונשמור את החלק החיצוני בצד.
מורחים את הרוטב שהכנו על חצאי הפיתה.
מוסיפים מוצרלה, וקורעים את העגבניה ששמרו על המוצרלה.
מכניסים לתנור למשך 8/10 דק׳ (תראו לפי העין איך אתם אוהבים את הגבינה ואת רמת החריכה של הפיצה)
מוכן ❤️
** מומלץ להניח עלי בזיליקום על הפיצה פיתה בסיום ההכנה
** ניתן להכין את אותה הפיצה עם כל תוספת אחרת שאוהבים
בתאבון 🥰
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן פיצה פיתה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת ערב? כל המתכונים שלי לארוחת ערב מחכים לכם ממש פה.