אופן הכנה:
על קרש חיתוך מניחים את הפילה בקר, מלפפון חמוץ, עלי פטרוזיליה, עירית, שאלוט וחותכים דק דק בעזרת סכין גדולה.
מעבירים לקערה עמוקה ומוסיפים אבוקדו חתוך לקוביות, סוחטים לימון, סוחטים עגבנייה, שופכים שמן זית, מיונז, פלפל שחור, מלח ומערבבים היטב.
בעזרת מזלג מעבירים לרינג שמונח בצלחת (מזלג עבור כמה שפחות נוזלים)
מניחים מיקס עלי בייבי ועגבניות שרי חתוכות לקוביות לצד הטרטר פילה בקר.
מזלפים באחידות בלסמי מצומצם ומוכן!
מומלץ להגיש לצד ברוסקטה בגט.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן טרטר פילה בקר? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.