ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

הסנדוויץ' של ג׳ואי טריביאני – מיטבול סאב הכשר

סנדוויץ' עם כדורי בשר איטלקי או בקיצור הסנדוויץ' של ג'ואי מחברים! בטוח תמיד היה בא לכם.ן לתת ביס בסנדוויצ'ים של ג'ואי, אז הנה ההזדמנות (-;
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

לרוטב:
4 כפות שמן זית
בצל לבן גדול
כפית גדושה מלח
חצי כפית פלפל שחור טחון
2 פחיות עגבניות איטלקיות קוביות
חצי צרור פטרוזיליה (רק עלים)
5 שיני שום
6 ענפי טימין
24 עלי בזיליקום
כפית גדושה אורגנו יבש או 6 ענפי אורגנו טרי
לקציצות:
קילו בשר טחון אונטריב (בשר מספר 2)
חצי כוס צנוברים (קלויים)
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
8 עלי בזיליקום קצוץ
בצל לבן קטן
כוס פירורי לחם
2 ביצים
חצי כפית אורגנו יבש
כפית פלפל שחור גרוס
כף שטוחה מלח
להגשה:
לחם צ׳באטה איטלקי טרי או ספגטי

אם לא בא לכם בסנדוויץ' אפשר להגיש לצד אורז לבן – למתכון לחצו כאן או קוסקוס – למתכון לחצו כאן

אופן הכנה:

בסיר בינוני על אש בינונית שופכים שמן זית, את הבצל קצוץ דק לקוביות, מלח, פלפל ומערבבים.
לאחר 2/3 דק׳ שהבצל הפך לשקוף שופכים פנימה את העגבניות האיטלקיות, פטרוזיליה קצוצה דק, שום קצוץ דק דק, ענפי טימין שלמים, עלי בזיליקום קרועים, אורגנו ומעררבים.
סוגרים את מכסה הסיר, מורידים לאש הכי נמוכה בגז למשך שעה.
במקביל נכין את הקציצות, בקערה נערבב את הבשר יחד עם צנוברים שנעביר אותם קלייה מהירה במחבת יבשה.
מוסיפים את שאר המרכיבים ולשים בעזרת הידיים במשך 3 דק׳ על לקבלת מסה חלקה ואחידה.
יוצרים 24 כדורים שווים, מגלגלים לקבלת כדורים יפים וחלקים.
מניחים את הכדורים על מגש מרופד נייר אפייה.
מחממים תנור ל190 מעלות.
ברגע שהתנור הגיע ל190 מעלות מכניסים את הבשר לתנור למשך 20 דק׳ או עד השחמה.
מוציאים מהתנור ומעבירים את כדורי הבשר לתוך הרוטב למשך 10 דק׳ עם מכסה סגור.
מכבים את האש ומחכים 5 דק׳ מנוחה – מוכן! מגישים בצ׳באטה עם מעט פטרוזיליה ואו בזיליקום.
מי שפחות מתחבר יכול להגיש לצד ספגטי, אורז לבן או קוסקוס.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

בא לכם עוד מתכונים מהסרטים? כל המתכונים מהסרטים והסדרות ממש פה.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור