אם לא בא לכם בסנדוויץ' אפשר להגיש לצד אורז לבן – למתכון לחצו כאן או קוסקוס – למתכון לחצו כאן
אופן הכנה:
בסיר בינוני על אש בינונית שופכים שמן זית, את הבצל קצוץ דק לקוביות, מלח, פלפל ומערבבים.
לאחר 2/3 דק׳ שהבצל הפך לשקוף שופכים פנימה את העגבניות האיטלקיות, פטרוזיליה קצוצה דק, שום קצוץ דק דק, ענפי טימין שלמים, עלי בזיליקום קרועים, אורגנו ומעררבים.
סוגרים את מכסה הסיר, מורידים לאש הכי נמוכה בגז למשך שעה.
במקביל נכין את הקציצות, בקערה נערבב את הבשר יחד עם צנוברים שנעביר אותם קלייה מהירה במחבת יבשה.
מוסיפים את שאר המרכיבים ולשים בעזרת הידיים במשך 3 דק׳ על לקבלת מסה חלקה ואחידה.
יוצרים 24 כדורים שווים, מגלגלים לקבלת כדורים יפים וחלקים.
מניחים את הכדורים על מגש מרופד נייר אפייה.
מחממים תנור ל190 מעלות.
ברגע שהתנור הגיע ל190 מעלות מכניסים את הבשר לתנור למשך 20 דק׳ או עד השחמה.
מוציאים מהתנור ומעבירים את כדורי הבשר לתוך הרוטב למשך 10 דק׳ עם מכסה סגור.
מכבים את האש ומחכים 5 דק׳ מנוחה – מוכן! מגישים בצ׳באטה עם מעט פטרוזיליה ואו בזיליקום.
מי שפחות מתחבר יכול להגיש לצד ספגטי, אורז לבן או קוסקוס.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
בא לכם עוד מתכונים מהסרטים? כל המתכונים מהסרטים והסדרות ממש פה.