כשר

ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

שעועית ירוקה ברוטב עגבניות עם קוביות בשר מתפרק

שעועית ירוקה ברוטב עגבניות עם קוביות בשר רכות ומתפרקות היא מנה ביתית עשירה, מלאה בטעמים וניחוחות של בית. מתכון מושלם לארוחה מזינה ומשביעה.
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

כף שמן זית - 10 גרם
1 ק״ג בשר צלעות מספר 2 / אונטריב - חתוך לקוביות
כף מלח - 20 גרם
בצל ענק - 350 גרם
פחית עגבניות חתוכות דק ״פולפה״ של יכין - 400 גרם
מארז רסק עגבניות מרוכז מאוד - 100 גרם
ליטר מים רותחים
400 גרם שעועית ירוקה טרייה לאחר קיטום
כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית פלפל שחור טחון

אופן ההכנה:

בסיר סוטאז מחממים שמן זית ומצרפים את קוביות הבשר יחד עם המלח.
מערבבים היטב וצורבים טוב מכל הצדדים.
מוסיפים את הפולפה ורסק העגבניות וממשיכים לערבב במשך 3/4 דק׳ לצריבת העגבניות.
שופכים פנימה את המים יחד עם התבלינים ומערבבים.
מיד נוסיף את השעועית הירוקה לאחר שטיפה, קיטום וחיתוך לרצועות של 3/4 ס״מ.
מכסים במכסה ומורידים לאש נמוכה למשך 3 שעות בדיוק – בעבוע עדין.
מוכן!
מגישים לצד אורז ובתאבון 

פרסום בשיתוף יכין

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן שעועית ירוקה ברוטב עגבניות עם קוביות בשר מתפרק? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור