ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

סושי אינסייד אאוט – איך מכינים רול אינסייד אאוט

איך מכינים סושי אינסייד אאוט, ככה שמעטפת האורז תופיע מבחוץ והאצה בפנים, סושי אינסייד אאוט פופולרי מאוד במסעדות ובקרב חובבי הסושי בישראל

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

אצת נורי
חצי כוס אורז לסושי - למתכון לחצו כאן
סלמון וירקות
שומשום שחור \ קצח \ שומשום לבן קלוי

אופן הכנה:

כמה נקודות לפני שמתחילים לעבוד עם האורז סושי
כשמתחילים מגע עם האורז תמיד נעשה זאת עם ידיים רטובות אחרת יהיה לכם קשה מאוד לעבוד עם האורז – שימו לצד הקרש חיתוך קערת מים.
כשאנו רוצים לחתוך את הסושי יש לנגב את הסכין בין כל חיתוך במגבת רטובה – שימו לכם מגבת רטובה ונקייה כדי לסלק שאריות אורז שנדבק לסכין.
אם אתם עובדים עם דג נא, חתכו לעצמכם חתיכה והחזירו למקרר את יתר הדג בקופסא אטומה – אין להשאיר דג מחוץ למקרר למשך שעות.

חותכים את אצת הנורי לגודל שתי שליש.
מרפדים את האצה באורז סושי והופכים.
מניחים את התוספות שרוצים ברול בשליש התחתון של האצה ומגלגלים הכי מהודק שאפשר.
מפזרים שומשום שחור או לבן קלוי או קצח לבחירתכם וחותכים לסושי בעובי שאוהבים.
מוכן סושי אינסייד אאוט – תהנו

כל מתכוני הסושי שלי נמצאים כאן – תהנו

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן סושי אינסייד אאוט? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את הסושי שפה, אתם חייבים לנסות את הניגירי סלמון המעולה הזה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך