ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

לאפה ביתית רכה – מתכון ללאפה על מחבת, דקה רכה וטעימה

לאפה במחבת קלה ומהירה להכנה, פתרון מושלם לגיוון ארוחת הערב או הכריכים של הבוקר - מתכון מושלם ללאפה במחבת שהולך לככב אצלכם במטבח

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

כוס מים - 240 גרם / מ״ל
4 כוסות קמח לבן - 525 גרם
כפית גדושה מלח - 10 גרם
שליש כוס שמן זית - 65 גרם

אופן הכנה:

בקערה של המיקסר מכניסים את המרכיבים של הלאפה לפי סדר המצרכים.
מפעילים את המיקסר למשך 8 דק׳ על לישה איטית.
בעזרת קלף מעבירים את הבצק למשטח מקומח, מרדדים לצורת נקניק ופורסים ל12 חתיכות שוות.
מכדררים את הפרוסות לכדורים סגורים, מעבירים למגש מקומח, מכסים במגבת וממתינים כ-20 דק׳.
על משטח מעט מקומח ובעזרת מערוך, מרדדים את כדורי הבצק ממש לעובי כמעט שקוף – יש לקמח את כדורי הבצק משני הצדדים.
על מחבת יבש ועל אש גבוהה נזרוק את הלאפות, אתם תראה שהלאפות מתנפחות ממש כמו בלון! (לעבוד רק על מחבת חמה)
הופכים שהלאפה חרוכה ומעבירים למגבת שהלאפה מוכנה – סופר חשוב לשמור את הלאפות בתוך מגבת! זה הסוד לרכות.
שימו לב – בין הכנה של לאפה ללאפה יש לכסות את הלאפות עם המגבת (דוגמא בסרטון)
אם אוכלים במקום בתאבון!

רוצים לשמור את הלאפה למאוחר יותר? עטפו את הלאפות מיד בתום ההכנה יחד עם המגבת השקית ניילון ואטמו היטב


הלאפה הזאת פשוט טעימות עם הכל! ניגוב חומוס או טחינה ועד שווארמה וקבב ❤️👆🏻

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן לאפה ביתית רכה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

עפתם על הלאפה ביתית רכה ומחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת ערב? כל המתכונים שלי לארוחת ערב מחכים לכם ממש פה.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך