ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

דונאטס סוכר וקינמון

מתכון מושלם וקל לדונאטס סוכר וקינמון אוורירים, ממכרים שאי אפשר להפסיק לזלול! דונאטס אמריקאים טעימים בטירוף עם מתכון קל שמצליח כל פעם.

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

225 גרם חלב
50 גרם שמרים טריים (או 22 גרם יבשים)
150 גרם סוכר
90 גרם חלמונים (כ-5 חלמונים)
800 גרם קמח לבן
גרידה מלימון שלם
110 גרם חמאה רכה
13 גרם מלח
כפית מחית וניל או מקל וניל
לסירופ סוכר:
כוס מים
כוס סוכר
יש לחמם יחד בסיר קטן עד להמסה ולקרר
לציפוי:
כף גדושה קינמון
כוס סוכר

אופן ההכנה:

בקערה של המיקסר מכניסים את כל מרכיבי המתכון לפי הסדר הכתוב, מפעילים את המיקסר למשך 10 דקות על מהירות איטית.
הבצק לא צריך להיות חלק אך אחיד
מעבירים לקערה משומנת סוגרים עם ניילון נצמד למשך שעה.
לאחר מכן מקמחים משטח עבודה, ומרדדים את הבצק לעובי 1 ס״מ, לאחר מכן מעבירים למגש מקומח, מרדדים שוב ומכניסים למקרר למשך 30 דק׳ או 15 דק׳ למקפיא.
מוציאים מהקירור וקורצים לדונאטס קטנים ומעבירים את הדונאטס לקוביות נייר אפייה על מגש.
מתפיחים בתנור כבוי (וסגור) שבתחתית התנור נניח קערת מים חמים למשך 30 דק׳
בסיר שמן עמוק מחממים שמן ל-160 מעלות (כן חייב למדוד טמפ׳)
מטגנים את הדונאטס בערך 2.5 דקות מכל צד – בכל תהליך הטיגון שומרים על טמפ׳ מקסימום 165 מינימום 155.
מעבירים את הדונאטס לנייר סופג, מורחים בסירופ סוכר משני הצדדים ומיד מעבירים לקערה עם סוכר וקינמון, מרפדים את הדונאטס ומסדרים במגש.

המתכון מתאים ל-25 דונאטס

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן דונאטס סוכר וקינמון? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

עפתם על הדונאטס ומחפשים גם מתכון לסופגניות קלאסיות? קבלו מתכון מנצח!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך