ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

סופגניה קלאסית עם ריבה – מתכון פשוט וטוב

מתכון קלאסי ומנצח לסופגניות קלאסיות ממכרות עם ריבה טעימה ומתוקה. מתכון פשוט וטוב שיצליח לכם בכל שנה מחדש לסופגניה קלאסית עם ריבה.

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

225 גרם חלב
50 גרם שמרים טריים (או 22 גרם יבשים)
150 גרם סוכר
90 גרם חלמונים (כ-5 חלמונים)
750 גרם קמח לבן
גרידה מלימון שלם
110 גרם חמאה רכה
12 גרם מלח
כפית מחית וניל או מקל וניל
להגשה:
אבקת סוכר וריבה שאוהבים - אנחנו בחרנו בתות

אופן ההכנה:

בקערה של המיקסר מכניסים את כל מרכיבי המתכון לפי הסדר הכתוב, מפעילים את המיקסר למשך 10 דקות על מהירות איטית.
הבצק לא צריך להיות חלק אך אחיד
מעבירים את בצק הסופגניות לקערה משומנת סוגרים עם ניילון נצמד למשך שעה.
לאחר מכן מחלקים לכדורים של 50 גרם מכדררים ומניחים על ניירות אפייה חתוכים לריבועים.
מתפיחים בתנור כבוי (וסגור) שבתחתית התנור נניח קערת מים חמים – עד הכפלת נפל הכדורים (בערך 60 דק׳)
בסיר שמן עמוק מחממים שמן ל-160 מעלות (כן חייב למדוד טמפ׳)
מטגנים את הסופגניות בערך 2.5 דקות מכל צד – בכל תהליך הטיגון שומרים על טמפ׳ מקסימום 165 מינימום 155.
מעבירים את הסופגניות לנייר סופג, מצננים 5 דק׳, מפזרים אבקת סוכר ומזלפים ריבה שאוהבים.
מוכן!

המתכון מתאים ל-20 סופגניות של 50 גרם

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן סופגניה קלאסית? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

אין לכם זמן להכין סופגניה קלאסית? אתם חייבים לנסות את הסופגניות המהירות האלה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך