ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

שעועית לבנה ברוטב עגבניות

שעועית לבנה ברוטב עגבניות עם מרכיב סודי שהופך את המתכון הזה לאחד הטעימים והמוצלחים שתכינו - שעועית בבישול ארוך ששווה כל דקה
דירוג מתכון
0.0/5

מצרכים:

No data was found

מצרכים:

• 3 גרונות הודו זכר
• כף מלח

• ¼ כוס שמן
• 2 בצלים
• ½ כפית פלפל שחור
• כפית פפריקה מתוקה
• 200 גרם רסק עגבניות 22BX
• 2 עגבניות אדומות
• כף מלח
• 400 גרם שעועית לבנה קפואה
• 2 ליטר מים

אופן הכנה:

בסיר גדול על אש גבוהה שופכים מים וכף מלח.
מכניסים את הגרונות למשך שעתיים להרתחה.
מוציאים את הגרונות ומנקים אותם היטב מתחת לברז מים (את הקרום ושומן החיצוני)

בסיר בינוני על אש גבוהה שופכים שמן ובצל.
לאחת 2 דק׳ מוסיפים פלפל שחור ופפריקה מתוקה.
לאחר 2 דק׳ מוסיפים את הגרונות על הבצל.
לאחר 2 דק׳ הופכים את הגרונות.
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב.
לאחר 2 דק׳ מוסיפים את העגבניות מגורדות ומערבבים.
מוסיפים את המלח, הסוכר, השעועית (לאחר שטיפה) ומערבבים.
לאחר 2 דק׳ מוסיפים את המים ומכסים.
לאחר הרתחה מורידים את המכסה, מנמיכים את האש ומבשלים למשך שעתיים. (אש הכי נמוכה)
כל 20 דק׳ נערבב בזהירות.

בישול ארוך, עבודה לא פשוטה אבל זה הדבר הכי טעים בעולם מבטיח❤️☝️
מומלץ ליד אורז לבן או קוסקוס

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לשעועית לבנה ברוטב עגבניות, אתם חייבים לנסות את השניצל פרגית בציפוי קורנפלקס המעולה הזה.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור