אופן הכנה:
בסיר גדול על אש גבוהה שופכים מים וכף מלח ומרתיחים את הגרונות למשך שעתיים.
מוציאים את הגרונות ומנקים אותם היטב (את הקרום ושומן החיצוני)
בסיר בינוני על אש בינונית שופכים שמן ובצל
לאחר 2 דק׳ מוסיפים את הגרונות על הבצל והופכים את הגרונות וצורבים היטב את הגרונות.
לאחר קבלת צבע שחום מוסיפים פלפל שחור ופפריקה מתוקה, רסק העגבניות ומערבבים היטב, לאחר 2 דק׳ מוסיפים את העגבניות מגורדות ומערבבים.
מוסיפים את המלח, הסוכר, השעועית (לאחר שטיפה) ומערבבים.
לאחר 2 דק׳ מוסיפים את המים, מכסים במכסה ומביאים לרתיחה.
ברגע שיש רתיחה, מנמיכים את האש לקטנה ומבשלים למשך שלוש שעות. (אש הכי נמוכה)
כל 30 דק׳ נערבב בזהירות בדגש על תחתית הסיר)
בישול ארוך, עבודה לא פשוטה אבל זה הדבר הכי טעים בעולם מבטיח❤️☝️
רוצים לאכול בשישי בערב או שבת בבוקר?
מכינים את התבשיל בחמישי עד הסוף ומצננים.
מכניסים למקרר עד שעתיים לפני הארוחה ואז מחממים על פלטה לשבת.
הישיבה במקרר תעשה רק טוב לתבשיל
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן שעועית לבנה ברוטב עגבניות? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לשעועית לבנה ברוטב עגבניות, אתם חייבים לנסות את השניצל פרגית בציפוי קורנפלקס המעולה הזה.