צפיות: 904

רוטב עגבניות לפסטה

אין כמו רוטב עגבניות עשיר ומפנק על פסטה טרייה. מתכון מנצח לרוטב עגבניות הכי טעים שתכינו למנת הפסטה הבאה שלכם
רוטב עגבניות לפסטה
רוטב עגבניות לפסטה

מצרכים:

3 כפות שמן זית
3 שיני שום
פחית עגבניות שלמות איטלקיות
½ כף מלח דק
3 ענפים בזיליקום (12 עלים)
כוס מים (נעביר דרך הפחית של העגבניות)
קורט פלפל לבן (או שחור למי שלא אוהב)
150 גרם פטוצ׳יני טרי (מתכון ואופן הכנה לבצק לחצו כאן)

הגשה:
כף גדושה פרמזן מגורד
2 עלי בזיליקום

אופן הכנה:

במחבת על אש נמוכה נשפוך שמן, נשבור את שיני השום ונזרוק למחבת.
לאחר 2/3 דק׳ מוסיפים את העגבניות שלמות, מלח, בזיליקום, מים (תשפכו את המים לפחית שננצל את כל נוזלי העגבניות) ופלפל.
מביאים לרתיחה ובעזרת כף/לקקן מרסקים את העגבניות.
מכניסים את הפטוצ׳יני לסיר מים חמים (מים מלוחים כמו הים), מוציאים את הפסטה במידת עשייה אל דנטה ומעבירים למחבת.
מקפיצים את הרוטב והפסטה יחד במשך דקה, מעבירים לצלחת, מפזרים פרמזן, מניחים עלי בזיליקום ומוכן!
בתאבון 🤍

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים מתכון מנצח לפסטה בייתית שתשתלב בול עם רוטב העגבניות? לחצו כאן

מה בא לכם לבשל?

דילוג לתוכן