אופן ההכנה:
מעבירים את הכבד קצוץ לשקית זילוף ומכניסים למקרר.
במקביל מכינים בצק לרביולי ומכניסים למקרר למנוחה של 30 דק׳.
מרדדים את הפסטה לדף הכי דק שיש במכונת הפסטה.
מזלפים כבד קצוץ ומגלגלים לפי הדוגמא בסרטון לסוכריות רביולי יפות.
מביאים מים עם מלח לרתיחה (מלוח כמו הים) ומכניסים את הרביולי למים למשך 4 דק׳ בדיוק.
במקביל במחבת רחבה מחממים שמן זית על אש בינונית.
מיד מעבירים את הרביולי לשמן, מפזרים טימין ומסחררים יחד במשך דקה וחצי.
מכבים את האש ומפזרים את הפטרוזיליה על המחבת החמה.
מעבירים לצלחת ויוצקים דבש בנדיבות.
מנת רביולי כבד קצוץ שתהמם את כל אורחי החג – תהנו מלא 🤍
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן רביולי סוכריות במילוי כבד קצוץ? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
עפתם על הרביולי סוכריות במילוי כבד קצוץ? אתם חייבים לנסות את הפסטה כבדים הזאת!