ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

רביולי סוכריות במילוי כבד קצוץ – מנה מסורתית בהגשה מודרנית

רביולי סוכריות במילוי כבד קצוץ - מנה מסורתית בפרזנטציה מודרנית. מנה חגיגית ומרשימה שמתאימה בול לערב חג או ערב שישי.
דירוג מתכון
0.0/5

מצרכים:

כבד קצוץ מהמתכון הקודם - למתכון לחץ כאן
5 כפות שמן זית
כף גדושה עלי טימין טרי
2 כפות פטרוזליה קצוצה דק
3 כפות דבש
בצק של פסטה טרייה:
300 גרם קמח דורום
3 ביצים
כפית מלח

אופן ההכנה:

מעבירים את הכבד קצוץ לשקית זילוף ומכניסים למקרר.
במקביל מכינים בצק לרביולי ומכניסים למקרר למנוחה של 30 דק׳.
מרדדים את הפסטה לדף הכי דק שיש במכונת הפסטה.
מזלפים כבד קצוץ ומגלגלים לפי הדוגמא בסרטון לסוכריות רביולי יפות.
מביאים מים עם מלח לרתיחה (מלוח כמו הים) ומכניסים את הרביולי למים למשך 4 דק׳ בדיוק.
במקביל במחבת רחבה מחממים שמן זית על אש בינונית.
מיד מעבירים את הרביולי לשמן, מפזרים טימין ומסחררים יחד במשך דקה וחצי.
מכבים את האש ומפזרים את הפטרוזיליה על המחבת החמה.
מעבירים לצלחת ויוצקים דבש בנדיבות.
מנת רביולי כבד קצוץ שתהמם את כל אורחי החג – תהנו מלא 🤍

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן רביולי סוכריות במילוי כבד קצוץ? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

עפתם על הרביולי סוכריות במילוי כבד קצוץ? אתם חייבים לנסות את הפסטה כבדים הזאת!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור