ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

פסטה כבדים ובצל ירוק – הגרסא הכשרה

פסטה כבדים ובצל ירוק בגרסה כשרה וממכרת שאתם חייבים להכין בבית! מתכון מנצח שיגרום לכם להתאהב מחדש בפסטה ובקלי קלות!

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

לפסטה:
300 גרם קמח סמולינה (דורום)
3 ביצים
כפית מלח
לכבדים:
קילו כבד עוף טרי
4 כפות שמן זית
חצי כפית מלח דק
למנה:
150 גרם פסטה טרייה
3 גבעולי בצל ירוק
5 כפות שמן זית
300 גרם כבדי עוף צלויים
חצי כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

ניצור גומה מהקמח, נשפוך פנימה את הביצים והמלח בעזרת מזלג נאחד בין הנוזלים לקמח עד לקבל מרקם שניתן לעבד עם הידיים.
בעזרת הידיים (נקיות) נאחד ונלוש את כדור הבצק במשך כ-5 דק׳ עד לקבל בצק אחיד וחלק.
נעטוף בניילון נצמד ונכניס למקרר למשך 30 דק׳.

במקביל נשפד את כבדי העוף, נשמן, נתבל במלח ונצרוב על המנגל עד לצבע שחום.
נניח בצד את הכבדים ונעבוד על הפסטה.

נרדד רבע מהכדור לדף הכי דק שהמכונה נותנת.
ונחתוך למלבנים שווים.
מיד נביא לרתיחה מים עם מלח (מלוח כמו הים)
ברגע שהמים מבעבעים נזרוק את הפסטה פנימה למשך 4 דק׳.
מיד נחתוך את הבצל ירוק גס באורך 5 ס״מ.
במקביל נחמם במחבת שמן זית על אש בינונית ונזרוק את הבצל הירוק פנימה להקפצה של 2 דק׳.
מוסיפים את הכבדים, הפסטה ופלפל שחור גרוס.
מסחררים ומקפיצים יחד למשך 2 דק׳ נוספות בזמן הזה נטעם ואם צריך נתקן מלח ופלפל.
מוכן!

מגישים חם על המקום ובתאבון

מחפשים מכונת פסטה מעולה? זאת שלי!

הוסיפו את הקוד Rubi20 להנחה ברכישה באתר פוד אפיל

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן פסטה כבדים? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

התעלפתם מהפסטה כבדים ומחפשים עוד מתכוני פסטה? לחצו כאן!

פרסום במימון פוד אפיל

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך