מצרכים:
• גביע יוגורט יווני 6.5%
• כוס יוגורט עיזים 5%
• שן שום
• עלה בצל ירוק
• חופן עלי שמיר
• חופן עלי נענע
• מלפפון ירוק
• כפית שטוחה מלח דק
• ½ כפית פלפל שחור
• כף מיץ לימון טרי
• ¼ כוס שמן זית
אופן הכנה:
קל מאוד!
חותכים את כל הירק דק.
מערבבים יחד עם שאר המרכיבים בקערה.
מוכן!
ניתן לשמור במקרר עד 5 ימים.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבת את המתכון שלי לצזיקי יווני, אתם חייבים לנסות את הפלפל שושקה ממולא בגבינות הזה.