ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

פיש טיקה

מתכון ממכר לפיש טיקה הכי טעים שתכינו! דגים ברוטב הודי קרמי ועשיר, שגם בריא וגם טעים ברמות שלא הכרתם! מתכון שיככב אצלכם במטבח

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

3 כפות שמן
4 שיני שום
בצל לבן קטן
5 ס״מ ג׳ינג׳ר
רבע פלפל חריף ירוק
כף שטוחה מלח
חצי כף פפריקה מתוקה
כפית גראם מאסאלה
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית כמון
100 גרם רסק עגבניות (חבילה)
פחית עגבניות מרוסקות (400 גרם)
חבילת קרם קוקוס (250 גרם)
כוס ורבע מים חמים (250 גרם / מ״ל)
2 פילה מדג שלם - בס ישראלי טרי
עלי כוסברה מחצי צרור

אופן ההכנה

בסיר סוטאז מחממים שמן על אש בינונית.
זורקים פנימה שום, בצל, ג’ינג’ר (כולם באותה כמות) ופלפל חריף קצוצים לקוביות קטנות.
לאחר 3 דק׳ בישול מוסיפים את התבלינים, הרסק ומערבבים במשך 2 דק׳.
שופכים פנימה את העגבניות, קרם קוקוס, מים חמים ומערבבים היטב.
סוגרים במכסה, מרגע הרתיחה מבשלים 10 דק׳.
במקביל פורסים את פילה הדג לקוביות גסות.
מכניסים פנימה את הדג, מערבבים קלות, מבשלים 15 דק׳ עם מכסה פתוח.
מוכן!
מגישים את הפיש טיקה על אורז לבן או נאן הודי ומפזרים עלי כוסברה קרועה מעל.

בחרו בדג ישראלי טרי – הוא מגיע תוך 24 שעות מרגע התפיסה ועד למקררים בחנויות ככה תקבלו חומר גלם מעולה וגם תתמכו בחקלאות ישראלית

פרסום ממומן בשיתוף ארגון מגדלי הדגים

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן פיש טיקה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים עוד מתכוני דגים? נסו את הקציצות דגים המושלמות האלה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5
0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך