אופן ההכנה
בסיר סוטאז מחממים שמן על אש בינונית.
זורקים פנימה שום, בצל, ג’ינג’ר (כולם באותה כמות) ופלפל חריף קצוצים לקוביות קטנות.
לאחר 3 דק׳ בישול מוסיפים את התבלינים, הרסק ומערבבים במשך 2 דק׳.
שופכים פנימה את העגבניות, קרם קוקוס, מים חמים ומערבבים היטב.
סוגרים במכסה, מרגע הרתיחה מבשלים 10 דק׳.
במקביל פורסים את פילה הדג לקוביות גסות.
מכניסים פנימה את הדג, מערבבים קלות, מבשלים 15 דק׳ עם מכסה פתוח.
מוכן!
מגישים את הפיש טיקה על אורז לבן או נאן הודי ומפזרים עלי כוסברה קרועה מעל.
בחרו בדג ישראלי טרי – הוא מגיע תוך 24 שעות מרגע התפיסה ועד למקררים בחנויות ככה תקבלו חומר גלם מעולה וגם תתמכו בחקלאות ישראלית
פרסום ממומן בשיתוף ארגון מגדלי הדגים
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן פיש טיקה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכוני דגים? נסו את הקציצות דגים המושלמות האלה!