צפיות: 836

פילה לברק ופלפלים קלויים עטוף בעלי פילו

מנה טעימה ומרשימה במיוחד של פילה לברק ופלפלים שרופים על האש שעטופים ביחד בעלי פילו - קראנצ'י בחוץ ורך ומפנק בפנים
פילה לברק ופלפלים קלויים עטוף בעלי פילו
פילה לברק ופלפלים קלויים עטוף בעלי פילו

מצרכים:

לפלפלים:
3 פלפלים גדולים (צהוב, כתום ואדום)
3 שיני שום
כפית מלח
½ כפית פלפל שחור טחון
½ לימון גדול (מיץ)

לדג: (להכפיל לפי כמות הסועדים עד 4 מנות)
2 עלי בצק פילו
3 כפות שמן זית
פילה לברק
קורט מלח
¼ כפית צ׳ילי גרוס

להגשה:
כף גדושה רוטב עגבניות (בצל שלם, 10 שיני שום, 6 עגבניות מכניסים לתנור למשך 40 דק׳ על 200 מעלות במצב גריל, לאחר מכן טוחנים עם בלנדר מוט, מוסיפים מלח, פלפל ושמן זית לפי הטעם)

אופן הכנה:

מכניסים לתנור על 200 מעלות את המרכיבים לרוטב עגבניות.
קולים היטב את הפלפלים באש גלויה ומיד מעבירים לפיירקס ומכסים למשך 40 דק׳.
טוחנים את הרוטב עגבניות ושומרים בצד להגשה.
מוציאים את הפלפלים מהפיירקס ומקלפים את הקליפה בקלות.
קוצצים לקוביות ומעבירים לכלי עבודה.
מוסיפים שום כתוש, מלח, פלפל, סוחטים לימון ומערבבים היטב.
מנמיכים ל-180 מעלות את התנור.
במגש מרופד נייר אפייה מניחים עלה פילו, מורחים באופן יסודי בשמן זית, מניחים דף פילו נוסף ומורחים בשמן זית פעם נוספת.
מניחים את הפילה ללא עור, מורחים בשמן זית ומתבלים במלח וצ׳ילי גרוס.
מניחים 4 כפות מהפלפלים קלויים על הדג וסוגרים היטב (דוגמא בסרטון)
מכניסים לתנור למשך כ-30 דק׳ עד לקבלת צבע זהוב על גבול השחום לבצק פילו.

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לפילה לברק, אתם חייבים לנסות את הפילה סלמון בתנור המעולה הזה!

מה בא לכם לבשל?

דילוג לתוכן