מצרכים:
• 375 גרם צלעות בקר טחון
• 125 גרם שומן בוקס טחון (שומן בקר)
• בצל גדול
• כוס דחוסה עלי סלרי
• כפית גדושה מלח
• ½ כפית פלפל שחור
• כף שמן זית
• בגט
(+שמן זית נוסף למריחה על הבגט)
אופן הכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות.
נערבב את הבשר, הירקות, התבלינים ושמן הזית היטב.
חברים תשקיעו 3 דק׳, תלושו את הבשר! תהפכו אותו לאחיד.
לאחר מכן, נחתוך את הבאגט באמצע *שימו לב לא להפריד בין התחתית הרכה לבין החלק העליון הקשה, אלה ממש לחצות שווה בשווה*
מוציאים את הלבן מהבגט, ממלאים בנדיבות בבשר ומהדקים.
על מחבת פסים משומנת וחמה נניח את העראייס כשהבשר נצלה ראשון.
בזמן שהוא נצלה נמרח את הבגט בשמן זית עד שכולו מרוח.
לאחר שהבשר נסגר וקיבל צורה יפה של פסים הופכים את העראייס.
לאחר כ-דקה, מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור למשך 8/9 דק׳.
מוציאים מהתנור ומוכן! מומלץ מאוד עם טחינה וחמוצים בצד 🤩
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לעראייס בבגט אתם חייבים לנסות את המתכון לסנדוויץ’ סלופי ג'ו המושלם הזה!