ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

סלופי ג'ו

סלופי ג'ו מושלם! הגרסה הכי טעימה שתכינו לכריך הניו יורקי המפורסם. סלופי ג'ו מעולה שמכינים בקלות ובמהירות וכולם אוהבים
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

No data was found

מצרכים:

• 2 כפות רוטב ברביקיו
• כף רוטב סויה
• כף שמן שומשום
• כף פפריקה מעושנת
• 2 כפות שמן
• בצל
• 2 כפות ג׳ינג׳ר טרי
• 350 גרם צלעות טחון (מספר 2)
• ½ כפית פלפל שחור
• 2 עגבניות קטנות אדומות
• ½ כפית מלח
• מיני צ׳אבטה או צ׳אבטה
• 2 עלה חסה שלמים
• רבע בצל סגול

אופן הכנה:

בקערית נשפוך את הרוטב ברביקיו, סויה, שמן שומשום, פפריקה מעושנת ונערבב היטב.
במחבת על אש גבוהה נשפוך שמן ונזרוק את הבצל קצוץ.
לאחר כ-2 דקות נוסיף את הג׳ינג׳ר והבשר.
לאחר כ-3 דקות נוסיף את הפלפל שחור, נערבב ונוסיף את העגבניות מגורדות.
לאחר כ-2 דקות נוסיף מלח ואת הרוטב שהכנו מראש.
מערבבים היטב! מביאים לרתיחה ואז מניחים את חצאי הצ׳אבטה על הבשר ולוחצים.
מוציאים את הלחם (מנקים בעזרת מזלג את הבשר שנדבק) ומניחים על משטח עבודה.
מעבירים את הבשר בעזרת כף לצ׳אבטה ותמיד דוחסים בעזרת הכף.
מלמעלה ״עוטפים״ את הבשר בעלי חסה (בצורה כזאת שהחסה תתמוך בבשר עד שנעטוף) ומוסיפים את הבצל מלמעלה.
סוגרים את הצ׳אבטה, ועוטפים בנייר אפייה מהודק.
חוצים ומתחילים במלאכת הלעיסה 😍

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה לסלופי ג'ו אתם חייבים לנסות את המתכון לסנדוויץ' קורנביף המושלם הזה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור