אופן הכנה:
מרתיחים את העוף במים עם מלח למשך 30 דק׳, מוציאים מהמים ומנקים שאריות נוצות אם יש.
בסיר גדול, על אש בינונית, שופכים שמן ובצל חתוך לרצועות.
מיד מניחים את העוף על הבצל ומתבלים בפלפל שחור.
צורבים את העוף משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב.
מוסיפים בטטה חתוכה לטבעות, אפונה ומערבבים.
לאחר 5 דק׳ מערבבים בקערה את הרטבים (שליש מכל רוטב) ושופכים על העוף יחד עם כוס מים חמים.
מורידים לאש הכי קטנה בגז למשך שעתיים.
לאחר מכן מוסיפים את הערמונים לבישול של 15 דק׳ ומכבים את האש.
נותנים לתבשיל לנוח 15 דק׳ ומוכן!
מומלץ להגיש את העוף בערמונים לצד אורז לבן – תהנו
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן עוף בערמונים? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.