ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

עוף בערמונים

נוסף: עוף בערמונים עם בטטה ואפונה שמתבשל לאט על האש עד שמתקבל עוף רך, נמס בפה וטעים בטירוף! מנה מעולה וקלה להכנה שמתאימה לכל ארוחה

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

3 כרעיים לאחר הרתחה
3 כפות שמן זית
בצל לבן גדול
כפית גדושה פלפל שחור גרוס
2 בטטות גדולות
400 גרם מיני אפונה / אפונה עדינה
חצי כוס צ׳ילי מתוק
שליש כוס סויה
שליש כוס סילאן
כוס מים
200 גרם ערמונים

אופן הכנה:

מרתיחים את העוף במים עם מלח למשך 30 דק׳, מוציאים מהמים ומנקים שאריות נוצות אם יש.

בסיר גדול, על אש בינונית, שופכים שמן ובצל חתוך לרצועות.
מיד מניחים את העוף על הבצל ומתבלים בפלפל שחור.
צורבים את העוף משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב.
מוסיפים בטטה חתוכה לטבעות, אפונה ומערבבים.
לאחר 5 דק׳ מערבבים בקערה את הרטבים (שליש מכל רוטב) ושופכים על העוף יחד עם כוס מים חמים.
מורידים לאש הכי קטנה בגז למשך שעתיים.
לאחר מכן מוסיפים את הערמונים לבישול של 15 דק׳ ומכבים את האש.
נותנים לתבשיל לנוח 15 דק׳ ומוכן!
מומלץ להגיש את העוף בערמונים לצד אורז לבן – תהנו

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן עוף בערמונים? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך