אופן ההכנה:
מחממים תנור ל170 מעלות טורבו. שופכים לקערה של המיקסר את הביצים ומפעילים. לאחר 30 שניות מוסיפים את הסוכר בהדרגתיות. לאחר 3 דקות מרגע שסיימנו להוסיף את הסוכר, עוצרים את המיקסר ומוסיפים את הקקאו, סוכר וניל, קמח, שוקולית הכל דרך מסננת ואת שמן. מפעילים ל60 שניות בלבד ועוצרים (לא יותר) מוציאים את הקערה מהמיקסר, מערבבים היטב את הבלילה עם לקקן (שימו דגש על תחתית הקערה) לאחר שקיבלנו מרקם אחיד שופכים הכל לתבנית משומנת ומכניסים לתנור למשך 45 דק׳. לאחר שהעוגה 30 דקות בתנור נתחיל להכין את הגנאש שוקולד. בצלחת עמוקה נשבור שוקולד מריר, נוסיף שמנת מתוקה ושוקולד השחר בנדיבות. (+ שוקולד חלב עבור האקסטרה מי שרוצה) נכניס למיקרוגל למשך 2 דקות 6 פעימות, כל 20 שניות נוציא ונערבב עד לקבלת למרקם אחיד של גאנש חלק. נוציא את העוגה בדיוק לאחר 45 דקות ומיד נחתוך לריבועים שווים, נשפוך את הגנאש על העוגה באופן שווה ובתאבון!
רוצים פרווה? מחליפים את השמנת מתוקה לשמנת צמחית ולשוקולד לפרווה
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן את העוגת שוקולד ללא גלוטן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד עוגות ללא גלוטן? נסו את העוגת פאדג' ההיסטרית הזאת