אופן ההכנה:
מחממים תנור ל170 מעלות.
שוברים לקערה גדולה את השוקולד לקוביות, מוסיפים את החמאה חתוכה לקוביות ומעלים לבן מארי (מעל סיר עם אדים) או מחממים במיקרו 30 שניות הפסקה-ערבוב 30 שניות וחוזר חלילה עד שנמס לגמרי.
לאחר שנמס מניחים את הקערה ובמקביל מפרידים ביצים, את החלמון זורקים לשוקולד וטורפים בעזרת מטרפה ואת החלבון מעבירים לקערה עמוקה, ככה חלמון אחד אחרי השני.
מסננים פנימה כף גדושה של קקאו וטורפים.
מקציפים את החלבונים יחד עם כוס סוכר, את הסוכר יש להכניס בהדרגתיות עד לקבלת קצפת יציבה וחזקה.
מעבירים שליש מכמות הקפצת לשוקולד ומקפלים בעדינות, לאחר מכן מבצעים את אותה הפעולה שליש לאחר שליש – בסופו של דבר צריך לקבל בלילה חלקה ואחידה.
אין לערבב באגרסיביות! עליכם לקבל בלילה אוורירית.
מעבירים את בלילת העוגת למגש עגול קפיץ 24 ס״מ מרופד נייר אפייה בתחתית ובצדדים.
מכניסים לתנור למשך 45 דק׳.
מוכן, נותנים לעוגת פאדג׳ שוקולד צינון של שעתיים ולאחר מכן עוטפים ושומרים עד לפריסה (ניתן לאכול לאחר שעתיים)
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן את העוגת פאדג׳ שוקולד? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לקינוחים שווים? מתכוני הקינוחים האישיים שלי מחכים לכם ממש פה