אופן הכנה:
בקערה מערבבים מחית פיסטוק, חמאה וסוכר עד לאיחוד.
מוסיפים ביצה, מערבבים עד להטמעה, מוסיפים חלמון ומטמיעים שנית.
מוסיפים קמח תופח, אבקת סודה לשתייה ומערבבים היטב עד לקבלת בצק אחיד.
יוצרים כדורים של 50 גרם, מרדדים במעט, מניחים 3 קוביות שוקולד (או ממיסים את השוקולד ויוצרים מטבעות גדולים), מניחים עוד כדור של 50 גרם בצק מלמעלה וסוגרים לצורה של עוגייה.
את העוגיות מניחים במגש מרופד נייד אפייה במרחק של 4 ס״מ אחד מהשני.
נועצים פיסטוקים על העוגיות ומכניסים למקרר למשך 30 דק׳.
במקביל מחממים תנור ל170 מעלות טורבו.
מוציאים את העוגיות פיסטוק מהמקרר ישירות לתנור לאפייה של 12 דק׳ בדיוק.
מוכן!
מקשטים במעט שוקולד לבן (לא חובה) ובתאבון 🤍
צולם יחד עם עדי מרום היקרה
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לעוגיות פיסטוק, אתם חייבים להכין את העוגיות שוקולד צ'יפס המעולות האלה!