אופן הכנה:
מניחים את פרוסות הלחם על ניילון נצמד.
מורחים בכל פרוסה לחם לבן, מיונז וחרדל יחד.
מניחים במסודר את הקורנביף כמגדל.
מעל הקורנביף מניחים מלפפון ירוק קצוץ דק ולאורך ומעל מפזרים באופן שווה מלפפון חמוץ.
על המלפפון חמוץ מניחים עגבנייה חתוכה לפרוסות דקות.
על העגבנייה מניחים את החסה כך שתעטוף לנו את כל הסנדוויץ מלמעלה ובזריזות מניחים את פרוסת הלחם מעל.
סוגרים את הסנדוויץ בניילון נצמד, לאחר מכן ב2 שכבות של נייר עטיפה של סנדוויץ (למי שאין נייר אפייה גם טוב) ושוב ניילון נצמד שייהדק את כל הסנדוויץ יחד.
חוצים בעזרת סכין במרכז הסנדוויץ, ובתאבון!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן סנדוויץ קורנביף? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את הסנדוויץ קורנביף הזה, אתם חייבים לנסות את הסנדוויץ עוף מפורק המושלם הזה!