אופן ההכנה:
מקלפים ופורסים את הפפאיה למקלות ארוכים ודקים ככל האפשר ומניחים בקערה.
מכינים את הרוטב במכתש ועלי או בבלנדר מוט.
שופכים לקערה עם הפפאיה את הרוטב, מוסיפים שעועית חתוכה לרבעים ומערבבים באגרסיביות את את הסלט עם הידיים.
את העגבניות שרי חוצים, מועכים במעט מעל הסלט ומערבבים שנית בחוזקה.
מוכן!
מעבירים לצלחת הגשה, שוברים את הבוטנים מעט ומפזרים מעל – בתאבון.
רוצים להכין את הסלט פפאיה מראש? פורסים את הפפאיה, והשעועית ושומרים בקופסא אטומה במקרר.
מכינים את הרוטב ושומרים במקרר גם כן.
כל מה שנשאר זה רגע לפני ההגשה לחצות עגבניות ולהרכיב את הסלט טרי במקום.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן סלט פפאיה תאילנדי? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
הסלט פפאיה תאילנדי עשה לכם חשק לתיאלנד? עכשיו תנסו את המנגו סטיקי רייס!