אופן הכנה:
כמה נקודות לפני שמתחילים לעבוד עם האורז סושי
כשמתחילים מגע עם האורז תמיד נעשה זאת עם ידיים רטובות אחרת יהיה לכם קשה מאוד לעבוד עם האורז – שימו לצד הקרש חיתוך קערת מים.
כשאנו רוצים לחתוך את הסושי יש לנגב את הסכין בין כל חיתוך במגבת רטובה – שימו לכם מגבת רטובה ונקייה כדי לסלק שאריות אורז שנדבק לסכין.
אם אתם עובדים עם דג נא, חתכו לעצמכם חתיכה והחזירו למקרר את יתר הדג בקופסא אטומה – אין להשאיר דג מחוץ למקרר למשך שעות.
מרפדים בנדיבות חצי אצת נורי באורז סושי.
מפזרים שומשום על האורז והופכים – כך שהאצה כלפיי מעלה והאורז כלפיי מטה.
מרפדים בנדיבות את החצי התחתון של האצה באורז סושי.
על האורז בונים את התוספות שאוהבים לסנדוויץ סושי.
חוצים את האצה לחצי (דוגמא בסרטון) ומניחים את החצי על התוספות שהאורז כלפיי מעלה והאצה לכיוון התוספות.
מרטיבים מגבת נקייה ומניחים על הכריך סושי, בעזרת מחצלת מהדקים היטב מכל הצדדים את האורז.
הופכים את הסנדוויץ ומהדקים גם מהצד השני.
לאחר מכן בודקים אם ישנם חורים בכריך ומוסיפים אורז סושי לאזורים אלה ומהדקים באופן סושי.
מוכן – חוצים באלכסון את הכריך סושי ובתאבון
כל מתכוני הסושי שלי נמצאים כאן – תהנו
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן סושי סנדוויץ? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את הכריך סושי הזה? אתם חייבים לנסות רול סושי אינסייד אאוט עטוף בסלמון