אופן הכנה:
כמה נקודות לפני שמתחילים לעבוד עם האורז סושי
כשמתחילים מגע עם האורז תמיד נעשה זאת עם ידיים רטובות אחרת יהיה לכם קשה מאוד לעבוד עם האורז – שימו לצד הקרש חיתוך קערת מים.
כשאנו רוצים לחתוך את הסושי יש לנגב את הסכין בין כל חיתוך במגבת רטובה – שימו לכם מגבת רטובה ונקייה כדי לסלק שאריות אורז שנדבק לסכין.
אם אתם עובדים עם דג נא, חתכו לעצמכם חתיכה והחזירו למקרר את יתר הדג בקופסא אטומה – אין להשאיר דג מחוץ למקרר למשך שעות.
חותכים את אצת הנורי ומשאירים שתי שליש, מרפדים את האצה באורז סושי והופכים.
מניחים את התוספות שרוצים ברול בשליש התחתון של האצה ומגלגלים הכי מהודק שאפשר.
פורסים סלמון הכי דק שאפשר ומניחים על החלק העליון של הרול עד לכיסוי. (חיתוך הכי קרוב לקרפצ’יו סלמון)
מהדקים שנית את הרול ופורסים לסושי
אם רוצים להניח אבוקדו מעל או גם וגם יש לפרוס את האבוקדו בעזרת קולפן
בשלב זה אפשר למרוח ברוטב טריאקי או סקוויז של ספייסי מיונז
לפזר שומשום שחור קלוי או עלי כוסברה או נענע או מיקס קצוצים מעל.
כל מתכוני הסושי שלי נמצאים כאן – תהנו
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן סושי סלמון? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את הרול סושי הזה, אתם חייבים לנסות את הסושי בול המושלם הזה!