אופן הכנה:
מחממים תנור ל-170 מעלות טורבו.
ממיסים את החמאה והשוקולד יחד תחת בן מרי או במיקרוגל בפעימות (חימום – עירבוב – חימום – ערבוב) עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
מוסיפים את כל שאר המרכיבים יחד לקערה עם השוקולד ומערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה.
יוצקים את הבלילה לתבניות המשומנת ומכניסים לתנור ל-9 דק׳ בדיוק.
מוכן.
צינון של דקה ובתאבון!
ממליץ להגיש לצד או עם גלידה וניל.
מתכון עבור 8 יח׳ סופלה שוקולד, מי שרוצה עוד פשוט להכפיל כמויות
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן סופלה שוקולד? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לסופלה שוקולד , אתם חייבים לנסות את העוגת שוקולד המדהימה הזאת!