מצרכים:
• 170 גרם שוקולד פרה מריר
• 75 גרם חמאה
• 50 גרם סוכר
• 4 ביצים (2 שלמות, 2 חלמונים)
• 30 גרם קמח
אופן הכנה:
מחממים תנור על 170 מעלות.
שוברים לצלחת את השוקולד מריר יחד עם חמאה וממיסים במיקרו, להוציא ולהכניס כל 20 שניות לערבב ולהחזיר עד לקבלת מרקם אחיד.
מוסיפים סוכר, 2 ביצים + 2 חלמונים, קמח ומערבבים היטב (!!) יוצקים למנג׳טים משומנים (ספריי שמן) או כוסות סופלה משומנות בחצי הגובה.
מכניסים לתנור ל8 דק׳ ובתאבון 😉
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה לסופלה שוקולד מהיר, אתם חייבים לנסות את העוגת שוקולד המדהימה הזאת!