אם יש מתכון אחד מכל המתכונים שלי שאתם חייבים לנסות ולשמור – זה המתכון לעוגת השוקולד הפשוטה הזאת. עוגת השוקולד הכי טעימה שתכינו ואין אחד שלא יתאהב בה! באחריות!
אופן הכנה:
מחממים תנור 180 מעלות.
שופכים לקערה של המיקסר את הביצים ומפעילים על המהירות הגבוה ביותר בעזרת מקצף הבלון.
לאחר 30 שניות מוסיפים את הסוכר.
לאחר 3.5 דקות, עוצרים את המיקסר ומוסיפים את הקקאו, סוכר וניל, קמח, שוקולית ושמן.
מפעילים ל60 שניות בלבד ועוצרים (לא יותר תזהרו!)
מוציאים את הקערה מהמיקסר.
מערבבים היטב את הבלילה עם לקקן (שימו דגש על תחתית הקערה!)
לאחר שקיבלנו מרקם אחיד שופכים את הבלילה לתבנית משומנת ומכניסים לתנור.
לאחר 30 דקות (בזמן שהעוגה בתנור) נתחיל להכין את הגנאש שוקולד.
בצלחת עמוקה נניח שוקולד מריר, שמנת מתוקה ושוקולד השחר בנדיבות. (+ שוקולד חלב עבור האקסטרה)
נכניס למיקרוגל למשך 2 דקות בשתי פעימות, דקה להוציא לערבב, דקה נוספת ולערבב עד למרקם אחיד.
נוציא את העוגה בדיוק לאחר 45 דקות ומיד נחתוך לריבועים שווים, נשפוך את הגנאש על העוגה באחידות בתאבון! מי שעושה את העוגה ולא אהב, מקבל ממני החזר כספי מלא על המצרכים – עוגה עם ביטוח❤️
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד עוגות קלות וטעימות? כל מתכוני העוגות שלי מחכים לכם ממש פה.