להגשת הסופגניות:
אבקת סוכר, ריבת דובדבן וחמאת בוטנים עם שברי בוטנים (ניתן להחליף למילוי אחר שאוהבים)
אופן ההכנה:
בקערה של המיקסר מכניסים את כל מרכיבי המתכון לפי הסדר הכתוב, מפעילים את המיקסר למשך 12 דקות על מהירות איטית עד לקבלת בצק אך אחיד.
מעבירים לקערה משומנת סוגרים עם ניילון נצמד למשך שעה התפחה.
לאחר מכן מחלקים לכדורים של 50 גרם מכדררים ומניחים על ניירות אפייה חתוכים לריבועים במגש של התנור.
מתפיחים בתנור כבוי (וסגור) שבתחתית התנור נניח קערת מים חמים – עד הכפלת נפל הכדורים (בערך 60 דק׳)
מוציאים מהתנור ומכסים במגבת – במקביל מחממים תנור ל160 מעלות טורבו.
מיד שהתנור חפ מכניסים לאפייה של 12/14 דק׳ עד קבלת צבע שחום יפה.
נותנים צינון של 10 דק׳, מפזרים אבקת סוכר על הסופגניות ומזלפים ריבת דובדבן וחמאת בוטנים
מוכן!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן סופגניות אפויות? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
עפתם על הסופגניות האפויות ומחפשים גם מתכון לסופגניות קלאסיות? קבלו מתכון מנצח!