אופן הכנה:
בקערה של המיקסר מכניסים את כל מרכיבי המתכון לפי הסדר הכתוב, מפעילים את המיקסר למשך 10 דקות על מהירות איטית.
מעבירים את הבצק לקערה משומנת סוגרים עם ניילון נצמד למשך כ-שעתיים מה שחשוב זה שהבצק יכפיל נפח (לא משנה כמה זמן!).
לאחר מכן מחלקים את הבצק לחתיכות של 65 גרם.
משטחים כל חתיכה ומקפלים לתוך עצמה, מכדררים לכדור מהודק היטב (דגשים בסרטון), ומניחים על ניירות אפייה משומנים חתוכים לריבועים.
מתפיחים בתנור כבוי (וסגור) שבתחתית התנור נניח מגש מים רותחים – עד הכפלת נפל הכדורים (בערך 60 דק׳)
בסיר סוטאז׳ מחממים מחממים שמן ל-160 מעלות (כן חייב למדוד טמפ׳)
מטגנים את הסופגניות עד לצבע זהוב על גבול השחום מכל צד – בכל תהליך הטיגון שומרים על טמפ׳ מקסימום 165 מינימום 155.
מעבירים את הסופגניות לרשת לייבוש שמן, מצננים 10 דק׳, ומזלפים פנימה לתוך הסופגניה את המילוי באוהבים.
רגע לפני הגשה מפזרים אבקת סוכר ובתאבון!
מהמתכון צריך לצאת לכם 29 סופגניות
מד חום לייזר דגם T203 מאלי אקספרס – לחצו כאן
מד חום עם חוט מאלי אקספרס – לחצו כאן
קריספר – רשת + תבנית מאלי אקספרס
פינצטה / מלקחיים מאלי אקספרס – לחצו כאן
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן ספינג'? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
הכנתם סופגניות כמו בקונדיטוריה? עכשיו נסו להכין ספינג׳ מושלם!