אופן ההכנה:
בקערה של המיקסר מכניסים את כל המרכיבים לפני רשימת המצרים ומעבירים ללישה בעזרת ווב גיטרה (לא וו לישה) למשך 10 דק׳.
למי שאין מיקסר יש ללוש עם הידיים במשך 10 דק׳.
לאחר מכן מעבירים את הבצק לקערה גדולה ומשומנת בנדיבות, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים במשך שעה וחצי.
מחממים שמן ל-160 עד 170 מעלות.
עכשיו נעבוד עם ידיים רטובות, קורצים מהבצק כדור פינג פונג, יוצרים את החור המוכר של הספינג׳ ומניחים בזהירות בשמן.
שימו לב חשוב לא לפנצ׳ר את הבצק אחרת נאבד את האווריריות של הספינג׳ים.
לאחר קבלת צבע זהוב על גבול השחום משני הצדדים מורידים לרשת או נייר אפייה.
את עבודת ההפיכה וההוצאה נעשה על 2 מזלגות.
מיד ממשיכים להכין עוד ספינג׳ וברגע שהם נכנסו לשמן נתחיל בעבודת ציפוי הספינג׳ בסוכר.
שימו לב אם לא תצפו שהספינג׳ים חמים הסוכר לא יידבק לכם יפה וחבל.
מוכן! מסדרים במגש יפה ומגישים❤️
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן ספינג'? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכון לסופגניות מעולות? אתם חייבים לנסות את הסופגניות נוטלה המושלמות האלה!