אופן הכנה:
כמה נקודות לפני שמתחילים לעבוד עם האורז סושי
כשמתחילים מגע עם האורז תמיד נעשה זאת עם ידיים רטובות אחרת יהיה לכם קשה מאוד לעבוד עם האורז – שימו לצד הקרש חיתוך קערת מים.
כשאנו רוצים לחתוך את הסושי יש לנגב את הסכין בין כל חיתוך במגבת רטובה – שימו לכם מגבת רטובה ונקייה כדי לסלק שאריות אורז שנדבק לסכין.
אם אתם עובדים עם דג נא, חתכו לעצמכם חתיכה והחזירו למקרר את יתר הדג בקופסא אטומה – אין להשאיר דג מחוץ למקרר למשך שעות.
טוחנים את הסלק היטב עד לקבלת נוזל.
מערבבים את נוזל הסלק יחד עם האורז המבושל.
על מחצלת סושי עטופה בניילון נצמד מניחים אצה, מעבירים את האורז לאצה, מרדדים ומהדקים היטב את האורז והופכים את האצה.
מניחים במסודר את המנגו, מלפפון, סלמון ומגלגלים.
חותכים עם סכין רטובה (כל חיתוך יש לנקות את הסכין במגבת רטובה) ומניחים בצלחת/מגש את הסושי.
מניחים עירית קצוצה על הסושי ומוכן
כל מתכוני הסושי שלי נמצאים כאן – תהנו
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן סושי צבעוני סגול? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
עפתם על הסושי צבעוני סגול? עכשיו תנסו סושי כתום!