אופן הכנה:
כמה נקודות לפני שמתחילים לעבוד עם האורז סושי
כשמתחילים מגע עם האורז תמיד נעשה זאת עם ידיים רטובות אחרת יהיה לכם קשה מאוד לעבוד עם האורז – שימו לצד הקרש חיתוך קערת מים.
כשאנו רוצים לחתוך את הסושי יש לנגב את הסכין בין כל חיתוך במגבת רטובה – שימו לכם מגבת רטובה ונקייה כדי לסלק שאריות אורז שנדבק לסכין.
אם אתם עובדים עם דג נא, חתכו לעצמכם חתיכה והחזירו למקרר את יתר הדג בקופסא אטומה – אין להשאיר דג מחוץ למקרר למשך שעות.
טוחנים את הגזר היטב.
מערבבים את הגזר הטחון יחד עם האורז המבושל.
על מחצלת סושי עטופה בניילון נצמד מניחים אצה, מעבירים את האורז לאצה, מרדדים ומהדקים היטב את האורז והופכים את האצה.
מניחים במסודר את המלפפון, התפוח, הסלמון ומגלגלים.
חותכים עם סכין רטובה (כל חיתוך יש לנקות את הסכין במגבת רטובה) ומניחים בצלחת/מגש את הסושי.
מזלפים בעזרת סקוויזר ספייסי מיונז, מניחים פרוסות דקות של אבוקדו מגולגלות ומפזרים שומשום שחור באחידות.
כל מתכוני הסושי שלי נמצאים כאן – תהנו
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן סושי צבעוני כתום? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
עפתם על הסושי צבעוני כתום? עכשיו תנסו סושי ירוק!