ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 32 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

סושי צבעוני ירוק (כוסברה)

מתכון לסושי הכי טעים ויפה שתכינו! סושי ירוק מקליפורניה - להכין סושי ביתי מעולם לא היה כיף כל כך

דירוג מתכון

0.0

שיתוף

מצרכים:

כוס אורז סושי מבושל - למתכון לחצו כאן
חצי צרור עלי כוסברה
אצת נורי
3 מקלות גזר
2 מקלות מלפפון
2 מקלות מנגו
כף ספייסי מיונז
חצי שזיף אדום

אופן הכנה:

כמה נקודות לפני שמתחילים לעבוד עם האורז סושי
כשמתחילים מגע עם האורז תמיד נעשה זאת עם ידיים רטובות אחרת יהיה לכם קשה מאוד לעבוד עם האורז – שימו לצד הקרש חיתוך קערת מים.
כשאנו רוצים לחתוך את הסושי יש לנגב את הסכין בין כל חיתוך במגבת רטובה – שימו לכם מגבת רטובה ונקייה כדי לסלק שאריות אורז שנדבק לסכין.
אם אתם עובדים עם דג נא, חתכו לעצמכם חתיכה והחזירו למקרר את יתר הדג בקופסא אטומה – אין להשאיר דג מחוץ למקרר למשך שעות.

טוחנים כוסברה היטב עד לקבלת נוזל.
מערבבים את נוזל הכוסברה יחד עם האורז המבושל.
על מחצלת סושי עטופה בניילון נצמד מניחים אצה, מעבירים את האורז לאצה, מרדדים ומהדקים היטב את האורז והופכים את האצה.
מניחים במסודר את הגזר, מלפפון, מנגו ומגלגלים.
חותכים עם סכין רטובה (כל חיתוך יש לנקות את הסכין במגבת רטובה) ומניחים בצלחת/מגש את הסושי הצבעוני הירוק.
מזלפים בעזרת סקוויזר ספייסי מיונז ומניחים פרוסות דקות של שזיף אדום מעל הסושי.

כל מתכוני הסושי שלי נמצאים כאן – תהנו

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן סושי צבעוני ירוק? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

עפתם על הסושי הירוק? עכשיו תנסו סושי סגול!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

פוסטים שאולי יעניינו אותך

0.0/5
0.0/5

שניכנס לאזור האישי שלך