מצרכים:
• חזה עוף שלם (300/350 גרם)
• 15 עגבניות שרי
• בצל סגול גדול
• פלפל כתום
• כפית סחוג ירוק
• כפית מלח גס
• כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
• 3 כפות מים
אופן הכנה:
במחבת מרופדת נייר אפייה, מניחים את החזה עוף במרכז, את העגבניות שלמות, בצל ופלפל חתוך גס.
מורחים את החזה עוף בסחוג, מפזרים באחידות מלח, פלפל שחור ושופכים את המים בעדינות לצד החזה עוף.
מכסים במכסה מתאים למחבת (חשוב לאידוי!) ומדליקים את האש על להבה בינונית. (שימו לב שלא הדלקנו אש מההתחלה)
לאחר 18 דק׳ מכבים את האש, מחכים 2 דק׳, פורסים את החזה עוף, מעבירים לצלחת ובתאבון!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.