אופן הכנה:
במחבת מרופדת נייר אפייה, מניחים את החזה עוף במרכז, את הפטריות בשלמותם ללא רגליים, בצל סגול חתוך לרבעים, מפזרים את הערמונים, מניחים את עלי הטימין, מתבלים באחידות, שופכים סילאן ומים (דוגמא בסרטון). מכסים במכסה מתאים למחבת (חשוב לאידוי!) ומדליקים את האש על להבה בינונית. (שימו לב שלא הדלקנו אש מההתחלה) לאחר 15 דק׳ מוכן. מכבים את האש, מחכים 2 דק׳, פורסים את החזה עוף, מעבירים לצלחת, שופכים מהרוטב על פרוסות החזה עוף ובתאבון!
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
למתכון של חזה עוף ירקות וסחוג במחבת אחת לחץ כאן
למתכון של חזה עוף בנוסח אסייתי במחבת אחת לחץ כאן