אופן הכנה:
לפני שמכינים מרק ירקות לקוסקוס, יש להכין קוסקוס מראש
בסיר עמוק מחממים את השמן על אש בינונית, זורקים בצל ומשחימים במעט.
מוסיפים גזר, תפוח אדמה, תבלינים, גבעולי סלרי ומערבבים היטב.
לאחר כ-2 דק׳ מוסיפים בטטה ושום.
אחרי 3 דק׳ מוסיפים את הקישוא ולאחר דקה מוסיפים את המים ומערבבים.
מביאים את המים לרתיחה ומוסיפים מלח. (במרק תמיד אפשר להוסיף מלח אז אל תוסיפו מלח מראש עם התבלינים)
נותנים למרק להתבשל עם בעבוע קל במשך כ-15 דק׳.
מוסיפים את גרגירי החומוס שטופים, עלי פטרוזיליה וסלרי.
וממשיכים בישולים במשך 10 דק' נוספות ומכבים את האש.
נותנים למרק ירקות לנוח במשך 7 דקות ומוכן – בתאבון ❤️
יש להגיש את המרק ירקות לצד קוסקוס לבן
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים מעולים לארוחת צהריים? כל המתכונים שלי לארוחת צהריים מחכים לכם ממש פה.