אופן הככנה:
בקלחת או מחבת (לא לעלות לאש עדיין!) שוברים 4 ביצים יחד עם החמאה.
מיד מעלים לאש בינונית את המחבת ובעזרת לקקן מערבבים בלי סוף.
ברגע שהחמאה נמסה ואתם רואים שמתחיל ״להדבק״ הביצים למחבת, מורידים מהאש ובעזרת הלקקן מערבבים היטב את המקושקשת בדגש על דפנות במחבת.
מחזירים לאש, שתנועת הערבוב וגירוד הדפנות תמידית.
ברקע שאתם מזהים הדבקות נוספת מורידים מהאש וממשיכים לערבב מחוץ למקור החום.
מחזירים שוב עד לקבל מרקם צמיגי ולח (לא מייבשים את המקושקשת)
ברקע שקיבלנו את המרקם הנכון (דוגמא בסרטון) מורידים מהאש מתבלים ומוסיפים עירית.
מיד מורחים את הלחם בשמנת ומניחים בזהירות את המקושקשות מעל.
מוכן! בתאבון.
פרסום ממומן בשיתוף ברמן
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן מקושקשת של גורדון רמזי? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
אהבתם את המקושקשת של גורדון רמזי ומחפשים עוד מתכוני אורחת בוקר? לחצו כאן לשקשוקה המושלמת