מצרכים:
• ½ קילו פרגית עוף
• ½ קילו שווארמה הודו נקבה (פרגית הודו)
• 400 גרם טחול עוף
• 400 גרם לבבות נקי
• כפית מלח
• ½ כף פלפל שחור
• ½ כף כורכום
• ½ כף כמון
• ¼ שמן זית
• 3 כפות שמן קנולה
• 5 בצלים
• כוס מים
• כף עמבה
אופן הכנה:
בקערה נערבב את הבשרים קצוצים לקוביות יחד עם התבלינים ושמן הזית.
במחבת על אש גבוהה שופכים שמן קנולה, מחממים ומוסיפים את הבצל.
לאחר כ-5 דק׳ מוסיפים את המעורב מלמעלה ולא מערבבים!
אנחנו נבשל בהתחלה את המעורב על האדים ללא מגע במחבת.
לאחר כ-2 דק׳ מוסיפים כוס מים חמים.
לאחר כ-10 דק׳ מוסיפים כף עמבה ומערבבים.
ממתינים כ-16/18 דק׳ עד ש90% מהנוזלים מתאדים ומערבבים מידי פעם עד נשאר רק השמן.
יאללה מוכן, פיתות, טחינה ומלפפון חמוץ ❤️
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
ואם אהבתם את המתכון הזה למעורב ירושלמי אתם חייבים לנסות את המתכון לעלי גפן ממולאים המושלם הזה!