ברוכים הבאים לבלוג שלי

נעים להכיר
אני רובי מיכאל, בן 33 ,ממבשרת ציון. גדלתי בבית ממוצא כורדי, בית חם ופתוח שתמיד מלא במשפחה וחברים, בית שבו הכל סובב סביב אוכל טוב, ככה זה שכולן בבית בשלניות טובות – אימי, אחיותיי, דודותיי…

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מעורב ירושלמי משוק מחנה יהודה האגדי

מעורב ירושלמי אסלי כמו בדוכנים של שוק מחנה יהודה! לא תאמינו כמה פשוט להכין בבית מנת מעורב ירושלמי טעימה שתגרום לכם להרגיש בטיול בשוק
דירוג מתכון
0.0/5

בית ספר לקובה

חולמים לגלגל קובה ממש כמו סבתא?
בואו ללמוד איך להכין את הקובה המושלם בבית הספר הראשון והיחיד מסוגו בארץ ובעולם!

מצרכים:

No data was found

מצרכים:

• ½ קילו פרגית עוף
• ½ קילו שווארמה הודו נקבה (פרגית הודו)
• 400 גרם טחול עוף
• 400 גרם לבבות נקי
• כפית מלח
• ½ כף פלפל שחור
• ½ כף כורכום
• ½ כף כמון
• ¼ שמן זית
• 3 כפות שמן קנולה
• 5 בצלים
• כוס מים
• כף עמבה

אופן הכנה:

בקערה נערבב את הבשרים קצוצים לקוביות יחד עם התבלינים ושמן הזית.
במחבת על אש גבוהה שופכים שמן קנולה, מחממים ומוסיפים את הבצל.
לאחר כ-5 דק׳ מוסיפים את המעורב מלמעלה ולא מערבבים!
אנחנו נבשל בהתחלה את המעורב על האדים ללא מגע במחבת.
לאחר כ-2 דק׳ מוסיפים כוס מים חמים.
לאחר כ-10 דק׳ מוסיפים כף עמבה ומערבבים.
ממתינים כ-16/18 דק׳ עד ש90% מהנוזלים מתאדים ומערבבים מידי פעם עד נשאר רק השמן.
יאללה מוכן, פיתות, טחינה ומלפפון חמוץ ❤️

אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.

הכנתם.ן? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.

ואם אהבתם את המתכון הזה למעורב ירושלמי אתם חייבים לנסות את המתכון לעלי גפן ממולאים המושלם הזה!

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כיף לראותך! כנס/י לאתר

בואו והצטרפו אלינו לשיתוף המתכון שלנו!

העתק קישור