אופן הכנה:
במחבת יבשה על אש נמוכה צורבים 2 מלאווחים.
מעבירים מלאווח אחד לקרש חיתוך, מפזרים באופן שווה את כל התוספות, מניחים מלמעלה מלאווח נוסף ומהדקים.
מחזירים למחבת (אש נמוכה), מכסים במכסה למשך 2/3 דק׳ מכל צד.
מוכן, חותכים לקוביות את המלאווח פתות ומגישים לצד עגבנייה מגורדת וסחוג.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן מלאווח פתות? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים עם מלאווח? לחצו כאן לכל מתכוני המלאווח שלי