אופן הכנה:
במחבת יבשה על אש נמוכה צורבים מלאווח.
בכל פעם שיש צריבה קלה הופכים ובעזרת מלקחיים מפרידים את השכבות.
צריך לצאת לכם 4 שכבות מכל מלאווח.
אחרי שקיבלנו 4 שכבות דקות ומוכנות, מורחים בחמאה, מוסיפים דבש, מגלגלים ומוכן מלאווח מופלטה.
פטנט מהיר למופלטה באמצע היום.
אתם.ן כבר עוקבים אחריי בטיקטוק נכון? בואו כנסו יש שם מתכונים שווים.
הכנתם.ן מלאווח מופלטה? אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם שלי.
מחפשים עוד מתכונים עם מלאווח? לחצו כאן לכל מתכוני המלאווח שלי